Evet hepimiz biliyoruz bu virüsün Çin'den geldiğini, evet adam yarasa yemiş, vay ayı vay...

Öyle ya da böyle bu virüs artık var ve tüm insanlığı etkiliyor. İnsanlarla tokalaşmayı geçtik aynı ortamda bulunmaktan bile korkuyoruz. Kabul edelim biraz kendimizi saldık bize bir şey olmaz diyoruz ama yinede bir tedirginlik var.

Peki hormonlarınız coştuğunda ne yapacaksınız ? Dışarı çıkıp hastalık riskini mi göze alacaksınız, yoksa evinizde oturup sağlıklı mutlu huzurlu mu olacaksınız ? Tercih sizin, imkanları oluşturmak da sizin elinizde..

Eee.. Nasıl olacak bu işler ?, Kendimi nasıl tatmin edeceğim ?, Evde canım sıkılıyor !, Duvarlar üstüme geliyor ! Diyorsunuz, dediniz, diyeceksiniz.. İşte o zaman devreye alternatifler giriyor mesela vibratörler, dildolar, gerçekçi penisler, anal pluglar, şişme bebek - manken, silikon manken, mastürbatörler vs vs. seçenekler o kadar çok ki, canın ne isterse al rahatla..

Bu sıkıntılı dönemde kendinizi mutlu edin, tatmin edin. Sıradanlaşmış günlerinize hareket heyecan katın, çiftler için duruma değişik bir deneyim hissi verir, evde yalnızsanız da  kendi kendinize yetersiniz kimseye ihtiyacınız kalmaz.. Ki bazen en güzel ve en özel anlar yalnızken yaşanır..