Çekinmeyin

Ülkemizde cinsellik dendiğinde akan sular durur.  Hatta her şekilde durur, bazen derin bir sessizlik olur, "ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi " :) moduna girerler. Bazen de " abi benim olmazsa olmazım ya, hafta da 5 kez olmazsa uyuyamıyorum " diyende olur :)

Kısacası bizim için önemli bir konu, herkesin peşinde koşturduğu ama laf olur söz olur diye ses çıkarmadığı bir konu, bu yüzden ÇEKİNMEYİN elinde tespihle yürüyen mahalle abileri de yeri geldiğinde cinsellik peşinde, en naif kibar bir beyefendi de yeri geldiğinde bu işin peşinde, yahu komşunuz dedikoducu abla da bu işin peşinde, kısaca herkesin var bir kovalamacası takmayın kafanıza.

Utanmayın, çekinmeyin utanıp da anlatmadığınız şey belki bir arkadaşınızın dermanıdır. Belki birilerine yol gösterirsiniz ya da konuyu açtığınızda arkadaşınız size bilmediklerinizi anlatır. Misal ben bir vibratör, anal plug aldım evde çok güzel rahatlıyorum sinir stres kalmıyor deseniz, arkadaşınız da belki size; ya bende saçma sapan şeylerle uğraşıyorum bende alayım deyip belki sağlığını cinsel hayatını kurtaracak.. Kısaca utanmayın arkadaş, bize ne ya kim ne der ne düşünür, onlar gitsin düz duvara tırmansın biz kendimizi tatmin edip rahatlamış bir şekilde evde yayılıp dizi film seyredelim.